mayaajohanson.blogg.se

En tjej på 16 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även våga visa sig svag.

Svettig Jagger

Allmänt Permalink0

Blev ett rejält fyss pass för mistern idag😍

Första skoldagen done

Allmänt Permalink0

Ja efter 10 veckors sommarlov är man tillbaka i skolbänken. Som jag skrev i förra inlägget har jag då byttat skola och var VÄLDIGT nervös över detta. Men allt gick väldigt bra så det är jätte skönt. En trevlig skola som ser varje individ för sig som jag big like. Trevlig klass med mycket öss och höga mål så kan inte bli annat än bra. Så ser fram emot 2 intressanta år

First day of school

Allmänt Permalink0

Då var första dagen av skolan kommen. Börjar 2:an så ska egentligen inte vara några problem. Men jag börjar på en ny skola där jag inte känner någon eller ens vet vem någon är i klassen. Både bra och dåligt, de bra är att man börjar om från noll inga förhoppningar och inga förväntningar utan du kan bara vara dig själv. Dåliga är att man har ingen aning vad det är för människor man ska dela 2 år med. Eller vad dem ska tycka om en utan ingen ide alls vad som väntar mig. 

Men först ska jag äta lunch med en barndoms kompis som också har byttat skola nu i 2:an och sitter i samma sits som jag gör. Så för att lugna båda våra nerver och dela lite tankar blir det en lunch först innan foten sätts på nya skolan. 

Finaste Ludde som alltid får en glad. Bara att se denna bilden får jag ett leende på läpparna.

Till top