mayaajohanson.blogg.se

En tjej på 16 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även våga visa sig svag.

Halos runda från idag

Allmänt Permalink0

Väldigt bra

Allmänt Tävling, halo Permalink0
Idag gick det faktiskt väldigt bra, dinstanserna var perfekt och ett jämt tempo. Vad mer kan man önska, även överhoppade hon inte sig alls lika mycket. Hoppade vad hon behövde med väldigt runda och fina språng. Halo och jag nollade alltså dagens klass. En väldigt lugn Halo idag att ha med att göra. Inte lika stressig och "dampig" som hon varit på dem andra tävlingar. Lugn och hermonisk och verkade väldigt klar med vad hon skulle göra. Brydde sig liksom inte om vad alla andra gjorde runt henne utan fokuserade på ig själv istället. Även inne på banan var hon väldigt trygg i sig själv. Ett jämt tempo genom hela banan och inget chabb utan lyssnade på mig och acepterade det. Tror mig när jag säger det är bra så är det så, är annars VÄLDIGT kritisk på mig själv och allt jag gör. Något jag måste jobba på och inte hitta fel i allt, utan ibland bara nöja sig med okej. Som sagt magisk runda idag av mig och Halo.
 
Nu har jag satt mig ner och ätit lunch. Andas lite och inte försöka tänka på allt man ska göra. Utan bara rensa huvudet och landa lite i mig själv. Väldigt viktigt för mig att ibland ra den halv timmen och sitta och bara andas. För kör jag bara på med allt så krachar jag. Alltså att när jag inte tar min tid att bara få vara utan bara kör på med grejer hela tiden. Så funkar till sist inte jag, är väldigt bra på att göra just det att bara köra på. Men med tiden och många krachar har man lärt sig och inset att den halv timmen är väldigt viktigt. 
 
Dagens inspo: Sätt er ner och andas. Sakerna försvinner inte och hinner ni inte idag ta det imorgon. För det viktigaste av allt är att man tar hand om sig själv i första hand.
 
 
 
Min fina tjej <3

Mot tävling

Allmänt Permalink0

Nu rullar vi mot trolleholm,tävlings platsen för denna helg. Med oss i transporten har vi Halo som ska gå 1m klassen idag. Första inne tävlingen med henne så ska bli spännande och se hur hon reagerar på allt. Har inte ens ridig henne inne en enda gång så får se hur det går. Ända skillnaden är egentligen bara att ytan blir mindre, att hinderna kommer snabbare. Men gemfört med vår ridbana där hon rids varje dag nästan är ridhus ytan stor. Önska oss lycka till så kommer uppdatering sen hur det har gått. 

Till top