majaajohanson.blogg.se

En tjej på 19 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även att våga visa sig svag.

Serie tips

Allmänt Permalink0
 Nu när hösten är här på riktigt kan det vara mysigt att krypa ner i sängen till en bra serie. Jag själv är serie galen och sätt ett antal kan man lugnt säga. Nackdelen är att jag blir beroende och kan inte sluta titta, utan varje sekund jag har ledig tid sätter jag på en avsnitt istället för att gör något vettigt ;)
 
Men iallafall det går mot mörkare tider och blir då automatiskt mer film tittande. Så här har ni några bra tips.'
 
1. Gossip Girl. Galet bra serie som jag själv har sätt 2 gångar (ops). Den har allt, spänning,drama,romans vad mer kan man önska sig. Man dras med in i tonårs livet på Manhatan och får vara med dessa tonåringar i alla dess lägen. Varmt rekomendera!
 
Bildresultat för gossip girl
 
2. Pretty little liars. En serie jag skulle rekomendera till den som vill ha lite mer action och skräck. Man får följa 4 tjejer som blir stackade av en vid namn A. Olika sorters drama och spänning på hög nivå. Lite läskig men super intressant då saker händer hela tiden och olika sorters kopplingar kommer fram i seriens gång. 
Bildresultat för pretty little liars
 
3. Empire. Galen serie som handlar om allt drama en familj någonsin kan åstakomma (haha) Nä men handlar om ett musikföretag som startades i slumområdena i USA. Som byggt sig upp och nu drar in miljarder men bara för det är det inte bra. Större problem än någonsin inträffar hela tiden och tror man allt är bra kommer en ännu större katastrof. En serie man lugnt sagt blir besatt av.
Bildresultat för empire serie
 
4. Teen wolf. Ifall du älskar varulvar och snygga killar är detta en serie för dig. Efter kvällen Scott Mchall blir biten av en varulvar förändras hans liv och inget kommer bli sig likt igen. Spännande, rolig och mycket action. Big like
Bildresultat för teen wolf
 
5. Shadowhunter. På en dag förändras hennes liv till något hon aldrig kunde tänka sig. Drama och livs avgörande val förvärklar filmen till något extra. Nya familjemedlemar och saker från hennes förflutna kommer äntligen sanningen fram. Spännande och man blir besatt
Bildresultat för shadowhunters
Till top