majaajohanson.blogg.se

En tjej på 19 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även att våga visa sig svag.

Sen uppdatering

Allmänt Permalink0
Hur mår ni? Trötta eller pigga? bra eller dålig dag?
 
Jag mår ganska bra lite trött men ändån taggad på livet. Inte så över trött så allt man vill är att lägga sig i sängen men inte taggad så man vill göra 100 grejer samtidigt. Lite så mellan modde där allt är okej typ. Valde att åka in tidigt till Lund idag och äta lunch med en kompis. Snacka ikapp allt som har hänt och snacka massa skit helt enkelt. Trevligt och välbehövligt efter hur denna vecka började för mig. 
 
Vad som har hänt idag för mig är inte så mycket. Varit i skolan och gjort lite läxor det gamla vanliga liksom. Kvällen bjuder på en uteritt med Halo och en runda till ridhuset med Jagger, som ska få ett rejält dressyr pass idag. Som vårt ridhus där hemma står fyllt med halm så går det ej att rida där. Blivit lovad att det ska vara tömt tills nästa vecka så får hålla tummarna. Väldigt drygt att behöva lasta och köra när man har ett ridhus 10 meter från stallet. Men Jagger måste gå bra pass nu då det endast är 2 veckor kvar till Elmia. Så det är bara att bita ihop och åka iväg. Halo däremot kan gått gå några dagar nu ute och träna fysiken. 
 
Är allmänt låg just nu, kämpar för att klara av skolan så därför här är ganska dött. Har ingen ambition till något och sover extremt mycket. Kan bero på vädret då jag brukar bli såhär på hösten, men ja jag jobbar på det. Försöker inte tänka så mycket utan bara göra sakerna. Känner inte samma glädje i det men det blir gjort helt enkelt. 
 
Blir ni lätt påverkade av årstider och vädret? eller ni påverkas inte alls. Gillar ni kanske mer vintern än sommaren? blir ni gladare på hösten eller går ni i deprision? 
 
Image result for höst
 
Finns charm i hösten men inte min grej helt enkelt
 
Image result for sommarbilder
 
Gillar mer denna utsikten. Blir varm i hjärtat och taggad på livet
 
 
 
 
Till top