majaajohanson.blogg.se

En tjej på 19 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även att våga visa sig svag.

Perfekt morgon

Allmänt Permalink0
Dagen började med ett besök hos kiropraktikern för min del. Har haft galet ont i min rygg senaste tiden så var verkligen välbehövligt. Knackades till rejält lite överallt och känner mig redan som en ny männsika, smidig och mjuk;)
 
Efter det handlades bullar och chokladbollar påvägen hem. Blev en riktig söndags frukust vi fick till på morgonen. Extremt mysigt och det blir verkligen livs kvalitet den lilla stunden. Stanna upp lite och verkligen ta vara på morgonen, inte sova tills 10 min innan tåget går. Måste bli bättre på att ta vara på morgon stunden och inte bara ta en macka i handen och springa till tåget. 
 
Idag bjuds det på 2 lektioner, tyska och idrott. Väldigt lugn dag i skolan så det är skönt. Jagger ska ridas ut och Halo ska få hoppa lite. Ska tävla på söndag och hon har inte hoppat på ett tag så hon ska få ta några skutt. Lite gymnastik, bommar och tillsist kanske några högre hopp. 
 
Ha en bra Tisdag och skäm bort dig lite. Köp tröjan du har velat ha länge, Ta på ansiktsmask och gör ditt eget hemma spa eller varför inte bara sätt dig och kolla på film när du kommer hem. Strunta i alla måste och bara ta hand om dig själv en stund.
 
Image result for höst
Till top