majaajohanson.blogg.se

En tjej på 19 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även att våga visa sig svag.

Lite frågor och svar

Allmänt Permalink0
Hur gammal var du när du började rida?
 
Jag vet faktiskt inte för hade typ en häst när jag föddes men min första tävling jag gjorde var jag 6 år iallafall.
 
Vad tycker du om homosexuella?
 
Vad finns det att tycka. Dem är precis som alla andra och har många kompisar som är det. Underbara människor som bara älskar annorlunda. Men galet tuffa och starka människor som vågar stå upp för sig själv. Stå för vad dem tycker och tänker och inget kan stoppa dem. 
 
Vilket gymnasium går du på och vilken linje?
 
Jag går på Jensen Education som ligger i Lund. Riktigt bra skola för dig som tar studierna på allvar och har bra självdisiplin. Finns många olika inriktningar men jag går samhälls kunskap. Känns som en bra grund att stå på och inte över mycket plugg. 
 
Kakor/godis?
 
GODIS
 
Favourit artist,film?
 
Min favourit artist är Beyonce, älskar hennes röst och atityd. Bästa film är nog Pretty women. har många favorite filmer men denna vägger tyngst. 
 
Favorit mat?
 
Tacos eller sushi
 
Vad är det du faller för hos en kille?
 
Väldigt olika faktiskt men skulle nog säga personligheten. Klart utseende är ett plus men går inte på det. Viktiga är dem har en bra personlighete och bra tankar och funderingar. Har koll på läget och ingen som sitter på rumpan hela dagen, utan en kille med mål och stark drivkraft framåt.
 
Vad stör du dig mest på?
 
Människor som står i ens vägg. Blir typ stressad över människor som inte gör något, som kan sitta still en hel dag när dem har 1000 saker att göra. Blir helt allergis och mår typ dåligt själv. Personer som har inga framtidsplaner eller mål alls i livet. Utan bara står i ens vägg och försöker påpeka allt man gör. Ja finns mycket jag stör mig på men detta är en av de största sakerna.
 
Bästa ämne i skolan ,sämsta?
 
Matte och historia är det jag gillar mest. Det som jag är mindre bra på är språk.
 
Maja Johanssons foto.
 
Lite svar om mig. Kommentera gärna om det är något mer ni vill veta om mig eller vad jag tycker om olika saker.
Till top