majaajohanson.blogg.se

En tjej på 19 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även att våga visa sig svag.

Äntligen

Allmänt Elmia Permalink0

Andas,andas och slappna av. Dagen har gått i ett från jag gick ur sängen imorse. Haft prov på prov på redovisningar. Men tack att det äntligen är fredag och man kan andas. Lägga veckan bakom sig och inte tänka på nästa. Utan bara vara här och nu och hinna leva lite. Ingen stress, inget måste utan göra det man känner för. 


Har tagit ett beslut idag att faktiskt vara hemma. Skulle egentligen iväg på en fest ikväll, men kände att jag behövde en paus och bara få ta det lugnt. Varit fullt öss nu flera helger så denna kväll är välbehövlig. 

Just nu sitter jag på tåget och ska hem och rida mina hjärtan. Andas lite stall luft och ta vara på det fina vädret skåne bjuder på idag. Måste bara dela min lycka med er att jag och Jagger är vidare till Elmia. Fick ett mail precis att vi är kvalifierade och är välkomna. Så lycklig och glad att jag faktiskt lyckades. Jag klarade det och wow allt slit är verkligen värt det

Till top