mayaajohanson.blogg.se

En tjej på 16 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även våga visa sig svag.

Pigg/tröt?

Allmänt Permalink0
Idag vet jag inte riktgit vad jag är, går och gäspar var andre minut men kunde ändån inte sova längre. Har fått en intre väckarklocka för varje dag vaknar jag prick klockan 8. Helt galet för kan verkligen inte somna om så då är det lika bra att gå upp istället. Idag börjar jag 11.15 så har fixat stallet nu på morgonen. Riktigt skönt att komma igång direkt även det var förvånats värt segt i morse. Jagger fick sig en lite uterit på 20 min, bara för att få sträcka ut sig från gårdagens träning. Dressyr träningen igår gick förvånats värt bra. Jagger har inte gått ett riktigt dressyr pass på jätte länge så detta var välbehövt. Gjorde många olika övningar som ska stärcka han sen in i hoppningen. Mycket övergångar och även att få en spänts i hans galopp som behövts till omhoppningarna. Så dagens uterit gjorde han sig väl förtjänt av. Halo ska gå ett pass i ikväll då jag ej hinner båda nu innan skolan. 
 
Mycket som händer för min del denna helgen också. Ska iväg både fredag och lördag kväll samt att båda hästarna ska tävlas, Intensivt men kul. Nu måsyte jag hoppa i duchen innan det bär iväg till skolan. 
 
Ha en bra Fredag :)
 
Maja Johanssons foto.
Till top