mayaajohanson.blogg.se

En tjej på 16 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även våga visa sig svag.

Best day ever

Allmänt Permalink0
Idag är en bra dag känner jag. Det ska bli sol idag och det är fredag vad mer önskar man. Jag ska iallafall göra denna dagen till något bra. Göra så någon skrattar ,ge en hjälpande hand till någon eller bara helt enkelt sprida bra energi. För vist är det så att när man ser någon med ett leendepå läpparna ler man lite själv också. Även fast man inte vill så gör man det ändån och känner den lilla varmen inombord. Kanske säga hej till någon eller bara ringa en en vän och säga hur extremt bra dem är. För bara sånna små grejer kan göra en människas dag och ge ett leende. Inga stora ansträngningar alls men kan betyda extremt mycket för någon annan. 
 
Så vad säger du ska vi ta tagg i dagen och göra något bra av den? ta på dig något du känner dig bekvämma i och rocka det. För bara så du vet så kan inget stoppa dig. 
 
 
Bjuder på en bild med en glad och varm Maja i Mexiko
Till top