mayaajohanson.blogg.se

En tjej på 16 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även våga visa sig svag.

Godmorgon

Allmänt Permalink0
Blev en stressad morgon för mig i morse då Halo hade kommit ut från sin box. Ätit upp allt i sin vägg ungefär så blev bara att ut och gå med henne en stund. Inga sår och hon har stannat i stallet så det var ändån skönt. Men att vakna med att mamma säger att Halo är ute ur boxen är inte det bästa. Men allt är lugnt så det är väldigt skönt.  Väl inne i Lund blev det en Kafe på press byrån för att bli varm och komma igång lite, var väldigt tröt i morse. Segt och var inte alls taggad på dagen ville bara krypa ner i den varma sängen igen och sova vidare. Men det går ju inte så var bara att ta sig i kragen och komma iväg. 
 
Idag fick jag faktiskt även till min outfit. Varit väldigt seg dem andra morgnarna denna vecka så har lite struntat i det. Väldigt skönt att kunna göra det också men kul ibland att fixa till sig lite extra. Känna att shit vad snygg jag är idag och känna att man kan ta över världen. Efter denna morgon och kaffet i Lund är jag på just det humöret. Att inget är omöjligt och shit vad jag är snygg.
 
Dagens tips. Säg till er själva hur snygga ni är och rocka världen.
 
Bildresultat för beyonce citat
Till top