mayaajohanson.blogg.se

En tjej på 16 vårar från Skåne. Har ett stort intresse för hästar och ett jobbigt liv som en tonåring. Med denna bloggen vill jag inspirera er och lära er att vara starka genom livet men även våga visa sig svag.

Blåser bort

Allmänt Permalink0
Blev en chock för mig när jag gick ut från skolan. Höll på att blåsa iväg när jag gick till stationen;) Lyxade däremot till det idag och åt en kanellbulle på tåget. För det är ju kanellbullens dag ifall bågon har missat det. Jag personligen är väldigt glad för kanellbullar, så idag har man iallafall en ursäkt för att äta många (glad maja). 
 
Nu är stallet klart efter 1 timme ungefär. Tog det lugnt idag och verkligen njöt av att vara i stallet och ta det lugnt. Gå och plocka undan lite extra och soppa extra fint. Ritktigt skönt efter en häktisk dag i skolan och mycket stress så är räddningen att få komma ut i stallet. En lugn plats med inga krav och man kan bara gå där hur länge som. Tanken var idag att hästarna skulle få skritas ut en runda efter gårdagens genomgång av dem båda. Var som sagt hos kiropraktikern igår och blev kollade. Inget speciellt hos någon av dem lite små saker på Jagger som dem får efter träning och tävling. Halo satt fast litei nacken på vänster sidan men var förväntat då jag känt att hon inte ritktigt velat ställa igenom sig i det varvet. Känns bra att dem är kollade och är fit for fight. Men idag blåser det ganska mycket även för att vara skåne så blir ingen uteritt. Då båda mina hästar är väligt rädda av sig tänker jag inte utmanar ödet. Så får bli ridhuset istället. 
 
Glömt säga det men igår när jag red ut Halo. Kom där en kille kanske 10 år fram till mig och sa något som verkligen inspirerade mig. Han sa du jag tycker hästar är riktigt coola och att man är ritkgit tuff ifall man vågar rida. Jag rider på ridskola och mina kompisar mobbar mig för det men jag tycker det är riktgit häftigt och kul.
 
Blev helt rörd och sånn cool kille, helt klar i sin sak och struntade i vad andra sa och tyckte. Körde sin grej och var stolt över det, kommer bli en riktig man av den killen iallafall.
 
Evelin Lavéns foto.
 
Gammal bild på mig och April en C-ponny jag hade innan. Old but Gold
Till top